Ring til os på 75 77 28 88

Ring til os på 

75 77 28 88

Kvalitet og sikkerhed

​OK Snacks produkter kendetegnes ved kvalitet du kan smage. Det begynder med udvælgelsen af råvarer, hvor alle vores produkter, defineres med præcise krav, så det endelige produkt produceres i top kvalitet for forbrugeren.


Vores produktion opfylder de højeste standarder for sikkerhed og kvaliteten er i nøje overensstemmelse med de lovmæssige krav og principperne for “ god fremstillingspraksis “. Vi arbejder løbende på at forbedre sikkerheden for produkter og stabiliteten i kvalitet.

Løbende kvalitetskontrol i vores egne laboratorier støtte hele fremstillingsprocessen som regelmæssigt revideres af eksterne revisorer.

SE VORES SENESTE KONTROLRAPPORT LIGE HER

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller hygiejne

OK SNACKS TAGER KVALITET ALVORLIGT

Fordi vi gerne vil give dig den bedste smags- og kvalitetsoplevelse, er omtanke og omhu vigtige nøgleord, når vi fremstiller OK Snacks. Den konstante kontrol gælder alle led fra den daglige råvaremodtagelse til de færdige flæskesvær eller snack. Hele vejen igennem testes temperaturer, udseende, duft og smag. Kontrol af fedtprocenter og bakteriologi udføres løbende af anerkendte uvildige laboratorier.

IFS CERTIFIKAT:
Som en naturlig konsekvens af vores store fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed er snacks fra OK Snacks certificeret efter de krævende fødevarestandarder: IFS. Denne certificering giver ikke alene grønt lys til at levere vores snacks til europæiske butikskæder, men også til mere eksotiske vækstmarkeder som Korea og Kina. OK Snacks´ produkter sælges således i mere end 40 forskellige lande verden over.


STOR INVESTERING I GODT MILJØ
OK Snacks har gennem de senere år foretaget store investeringer på miljø- og energiområdet. En indsats vi vil fortsætte i fremtiden. Som en konsekvens er langt hovedparten af vores energiforbrug i dag omlagt fra olie til mere CO2-venlig naturgas.

Den største gevinst har vi opnået ved at indgå aftaler om en miljømæssig forsvarlig håndtering af vores spildevand, vores organiske affald og det brændbare affald. Spildevandet fra OK Snacks ledes f.eks. ikke til det lokale rensningsanlæg, men opsamles i tanke og genbruges efterfølgende i biogasanlæg. Det er vores mål, at vi på årsbasis vil spare 5 % energi pr. produceret kg. Alle i virksomheden bidrager engageret til, at vi når den ambitiøse målsætning. Vi bruger bl.a. sensorer, der automatisk tænder og slukker for lyset, og ved den daglige rengøring anvendes topmoderne udstyr, der mindsker vand- og sæbeforbruget.

​Firma

OK SNACKS A/S

Holmevej 6, 7361 Ejstrupholm​

​Tlf.: 75 77 28 88

E-mail: ok@ok-snacks.dk

CVR: 14336796​

 

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Holmevej 6

Holmevej 14

OK-Snacks Tårs